top of page
characters-individuele-begeleiding-02.pn

Mensen bezoeken me doorgaans in een periode waarin ze het gevoel hebben ergens mee vast te lopen in hun leven. Dit delen met iemand anders voelt voor velen als spannend aan. Ik vind het daarom erg belangrijk om een laagdrempelige, warme en rustige omgeving te creëren waarin alles gezegd en gevoeld mag worden. Je kan bij mij voor zowel psychotherapie als coaching terecht. Misschien ben je neerslachtig of angstig, onzeker over de toekomst van een relatie, worstel je met bepaalde emoties of heb je gewoon het gevoel dat je niet het leven leidt dat je zou willen leiden. 

Wat je behoeften ook mogen zijn, ik ben hier om ondersteuning te bieden. Vanuit mijn ervaring heb ik gemerkt dat mensen verblind lijken door moeilijkheden, waardoor ze niet meer in staat zijn de krachten en positieve punten van zichzelf of hun omgeving te zien. Ik tracht dan ook de sterke kanten extra in de verf te zetten, om vandaar uit de moeilijke punten aan te kaarten. Samen zoeken we naar achterliggende emoties, terugkerende patronen, … in jouw  manier van denken en doen. Zo versterken we je groeimogelijkheden en vergroten we je  veerkracht. Behalve gesprekstherapie zet ik ook andere methodieken in. Denk hierbij aan creatieve werkvormen, relaxatie-oefeningen of wandelcoaching. Samen kijken we welke aanpak best bij jou past en het tempo wordt hierin volledig door jou bepaald. Het kan gaan om een enkele afspraak, een kort traject of een langdurige begeleiding. 

Ik ga uit van het principe dat iedereen uniek is en gebruik effectieve psychotherapeutische methoden op maat van de persoon voor me. Elk traject is hierbij anders en jij bent de regisseur. Het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat ik als therapeute geen magische oplossingen heb, maar reeds vanaf het eerste gesprek wil ik graag samen met jou op pad gaan zodat je er niet langer alleen voor staat. Ik geef je tips & tricks mee waar je ook buiten de sessies mee aan de slag kan.  

Hiernaast ben ik ook gespecialiseerd in traumatherapie waarbij we kunnen werken met EMDR.

Individuele therapie

Praktisch

In een eerste gesprek luister ik met veel begrip en zonder oordeel naar jouw verhaal. Tijdens dit gesprek krijg je de kans al je vragen te stellen. Indien er een klik is, kunnen we nadien samen aan de slag.  

Individuele gesprekken:

De prijs voor een gesprek bedraagt €70 voor 50min. Betalen kan via de bankapp of payconiq. 

 

Er is een terugbetaling voorzien vanuit volgende mutualiteiten: Liberale Mutualiteit, Solidaris, Helan en CM. Indien u hiervan gebruik wil maken geef dit dan even aan. 

Bij annulatie van een afspraak binnen de 24u wordt de kostprijs van de sessie aangerekend.

bottom of page